Gode vitser
Søn: Far, hvordan kom jeg til verden?
Far: Jeg bliver vel nødt til at forklare dig det før eller siden. Mor og jeg mødtes i et chatrum. Jeg startede stævnemødet ved at maile med mor, senere mødtes vi på en netcafe. Vi sneg os ind i et aflukket rum, hvor mor stak mit memory stick ind i hendes UBS-port. Da jeg var i færd med overførslen, viste det sig , at vi ikke havde benyttet en firewall. Der var det for sent at trykke på delete. Ni måneder senere dukkede en lille virus op (dig min søn).
Kan hunde lyve
Christoffer : Plet lyver.

Mor : Sludder hunde kan da ikke lyve.

Christoffer : Jo, når jeg spørger ham hvad katten siger så siger han "VOV"
To drenge står og praler om deres fædre :

- Min far er hos politiet.

- Det er min far da også - han blev hentet i morges!
Nu er dt for sent.

En mand tog meget sol, men bemærkede at tissemanden var helt hvid. Derfor gik han til stranden og gravede sig ned, så kun tissemanden stak frem.

En gammel dame gik forbi og udbrød : Hvor surt! Da jeg var 10 havde jeg ikke hørt om den. Da jeg var 20 lærte jeg den at kende. 30 var jeg vild med den. 40 var den sjælden. 50 måtte jeg betale for den. 60 kunne jeg slet ikke få den, og nu hvor den gror i naturen er jeg 70 og for gammel til at gå i spagat!

Dovenskaben længe leve

Løjtnanten til all soldaterne : "Den af jer der er mest doven i dag, får fri."

Alle soldaterne smider sig med det sammen undtagen soldat 64.

Løjtnanten til 64 : "Hvorfor smed du dig ikke ned?"

Soldat 64 : "Det gad jeg ikke"

Karakterbogen
En mor kommer ind på sin datters værelse og finder et brev på hovedpuden. Med ange anelser og rystende hænder åbner hun og læser det:

                  Kære mor.

Du må ikke blive ked af det, når du læser dette brev.
Jeg er rejst ud i verden med min nye kæreste. Han er SÅ SEJ med alle de piercinger og tatovereinger han har. Men jeg har flere gode nyheder. Jeg er gravid og jeg er sikker på at vi bliver lykkeslig i den store campingvogn som Brian har stående hos rockerklubben i de svenske skove.

Han vil have mange flere børn med mig, og det er jo også min drøm!
Jeg har lært, at hash ikke er farlig, og vi skal dyrke det til os selv og vores venner, som giver os al den kokain og ecstasy vi vil have. I mellemtiden beder vi for at de finder en kur for AIDS, så Brian kan få det bedre, han fortjener det.

Vær ikke nervøs for mig, jeg er femten år nu og en stor pige. Jeg skal nok komme på besøg en dag og vise dig dine børnebørn!

Din hengivene datter

Anita

PS: Mor, det var bare for sjov. Jeg er hos naboen. Jeg ville bare vise dig at der findes værre ting her i livet end min karakterbog som ligger i skrivebordsskuffen.
Knus.
En dårlig dag...
En mand sidder på et værtshus og stirrer tomt ned i sig glas. Sådan bliver han siddende i en halv time, da der til sidst kommer en stor rocker op og tager hans glas fra ham og skyller det hele ned i en tår.
Den stakkels mand begynder at græde.
Rockeren: -"Slap nu af mand, det var kun for sjov. Her, nu skal du få en ny øl. Jeg kan ikke klare at se voksne mænd græde."
Manden (Grædende): -" Det er ikke det. I dag er bare den værste dag i mit liv. Først sover jeg over mig og kommer for sent på arbejde. På grund af det fyrer min chef mig. Da jeg kommer ud fra kontoret, ser jeg at min bil er blevet stjålet. Jeg tager en taxi hjem, men glemmer min tegnebog med alle mine penge og kreditkort i. Da jeg kommer ind i mit hus, ser jeg at min kone ligger i med viceværten. Jeg forlader mit hus og går ned på dette værtshus og ligesom jeg skal til at tage livet af mig selv, kommer du og drikker al min gift."
EKSTRA FRIDAG
Det var fredag og klasselæreren ville lave en konkurrence med klassens elever, som skulle foregå hver fredag.
Konkurrencen gik ud på, at de skulle svare på et spørgsmål. Hvis de svarede rigtigt, fik de fri fra skole om mandagen...

Læren spurgte: - Hvor mange liter vand er der i Atlanterhavet?
Det kunne klassen ikke svare på, så de fik ikke fri om mandagen.

Næste fredag sagde læreren: Er i klar? Nu kommer spørgsmålet.
- Hvor mange græsstrå er der på en fodboldbane?
Det kunne klassen selfølgelig ikke svare på.

Klassen var sure over, at læreren altid stillede spørgsmål, der var umulige at svare på, så de lavede en plan til næste fredag.

Om fredagen sagde læreren som sædvanlig: Er i klar? Nu kommer spørgsmålet. I det samme fløj en tomat igennem lokalet, som splattede ud på tavlen.
- HVEM GJORDE DET? råbte læreren.
- Det gjorde Brian! Vi ses på tirsdag!
Man skulle til karneval og besluttede sig for at komme som Adam.Han tog hen for at leje kostume. Det første figenblad var alt for lille og manden i forretningen hentede et andet. Det var også for lille. Efterhånden havde han prøvet dem alle! Manden i forretningen kiggede på ham... og sukkede - kan du ikke bare stoppe dilleren i øret og så komme som benzintank?🙃
HA HA
De kære børn
To babyer lå på føde-gangen.
Baby 1 :"Jeg er en dreng"
Baby 2 :"Bevis det!"
Baby 1 :"Først når sygeplejersken er gået."
Baby 2 ."Okay!"
(Sygeplejersken går)
Baby 2 :"Bevis det!"
Baby 1 : "Se selv, blå sokker..."
De kære børn
Madsen
Madsen havdet hørt at hemmeligheden bag et langt liv var en teskefuld sortkrudt på havregrøden hver morgen.
Han blev ganske rigtig også 96 år og efterlod sig 14 børn, 29 børnebørn, 37 oldebørn og et 5 meter stort hul i krematoriemuren.
Vitser

Den gamle far boede langt ude i lyngen, skrev til sin eneste søn som var i fængsel: "Jeg orker ikke at grave haven i år! Jeg ved du ville gøre det for mig hvis du var her, men det er du jo ikke"
Få dage efter skrev sønnen:"Du må ikke grave i haven far, det er der pengene fra røveriet ligger". Dagen efter gravede politiet hele haven op uden at finde noget. Så skrev sønnen til sin far: "Så far, det var det bedste jeg kunne gøre herfra"!  🙂


Født som jomfru
         &
Død som jomfru
var teksten, hun ønskede på sin gravsten.
Stenhuggeren kortede det ned til: Returneret uåbent.🤔


Mellem veninder. "Min mand faldt ned i vores brønd i sidste uge. - Det var dog forfærdenligt! Forhåbentligt har han det godt igen?
- Ja, det tror jeg da. Han holdt i hver falt op med at råbe om hjælp
i forgårs....😮


To små drenge er på vej hjem fra søndagsskole. De har fået
noget at tænke på, efter at frøkenen havde fortalt dem om
djævlen. Den ene spørger den anden "Tror du virkelig han findes?"
"Nej....det er nok det samme som med Julemanden og storken......
det
er sikkert også far".🤭

HA HA HA

| Svar

Nyeste kommentarer

11.03 | 11:48

❤️🙂

03.02 | 10:56

Vi har haft den godt tre år.

20.01 | 13:43

det er en fed hjemme side hvor lang tid har i haft den vh melissa

28.12 | 08:34

Glædlig jul og godt nytår til dig og John samt til din famiele