Elsker du skønhed
så elsk ikke mig
for alle i verden
er skønnere end jeg.

Elsker du rigdom
så elsk ikke mig
for alle i verden
er rigere end jeg.

Men elsker du kærlighed
så elsk kun mig
for ingen i verden
elsker dig højere end jeg.

Hun tilbragte den første dag med at pakke alt ned i kasser.

Den anden dag kom flyttefirmaet og hentede det hele.

Den tredje dag satte hun sig vor sidste gang ned ved det skønne spisebord, satte noget god musik på og spiste en stor portion friske rejer, lidt russisk kaviar og drak en flaske Chardonnay.

Da hun havde spist, gik hun rundt i hvert eneste rum og stoppede rejerester ind i enderne på alle gardinstængerne !

Så gjorde hun køkkenet rent og forlod huset.

Da manden kom tilbage til huset med sin nye kæreste, var de første dage præget af lutter lykke og glæde. Så begyndte huset så småt at lugte. De prøvede alt - støvsugede, vaskede, luftede ud.

Ventilationskanalerne blev tjekket for at finde eventuelle døde mus og rotter, tæpperne blev renset og duftblokke og luftfriskere blev hængt op overalt.

Skadedyrsbekæmpere blev hidkaldt og iværksatte gasbekæmpning af lugten, og det betød at det lykkelige par måtte flytte ud i nogen dage. Til sidst blev de gamle stråtapeter revet ned og erstattet med papirtapet.

Intet hjalp.

Vennerne holdt op med at komme på besøg. Håndværkere og andre arbejdere gjorde alt for ikke at komme til at arbejde i huset. Hushjælpen sagde sit job op.

På det tidspunkt kunne de heller ikke selv holde stanken ud mere, så de besluttede sig for at flytte. En måned senere havde de endnu ikke fået solgt huset, selv om prisen nu var halveret.

Rygterne gik, og ejendomsmægleren holdt op med at svare på deres opringninger. Til sidst var de nødt til at optage et stort banklån for at betale for et nyt hus.

Eks-konen ringede til manden og spurgte hvordan det gik.

Han fortalte hende hele historien om det rådnende hus.

Hun lyttede medfølende og sagde, at hun savnede sig gamle hjem forfærdelig meget og at hun godt kunne tænke sig at købe huset tilbage. Manden var sikker på at eks-konen ikke vidste hvor galt det stod til, så han gik med til at sælge huset til hende for en tiendedel af markedsprisen på betingelse af at hun skrev under på kontrakten samme dag. Det sagde hun ja til.

En uge senere stod manden og hans kæreste i huset for sidste gang - de lo lykkeligt. De var lettede da flyttefirmaet kom og hentede alle dere ting for at køre dem til det nye hus.

..."INKLUSIV GARDINSTÆNGERNE"...!

Til kvinderne:  Hævnen er sød!

Til mændene:  Pas på hvad i gør!🙂
Når jeg bliver gammel
Når jeg bliver gammel, og mine døtre har fået mand, hus og børn, så vil jeg besøge hver af dem et helt døgn, og jeg vil smide mit overtøj i kurven med huer og vanter og stille skoene på spisebordet. Før de går i gang med at tilberede en lækker middag til mig, vil jeg lægge mig på sofaen for at se en videofilm. Indimellem vil jeg spørge, om hvad vi skal have, og hvornår vi skal spise eller tale i telefon med mine venner. Efter middagen vil jeg stille min tallerken oven på opvaskemaskinen for der efter at læse ugeblade. Næste morgen vil jeg gå i bad før de andre, og jeg vil lægge makeup og  rigtigt nusse om mig selv, mens de andre står og tripper for at komme til at tisse. Naturligvis vil jeg lade det våde håndklæde ligge på gulvet sammen med mit snavsede undertøj. Når de er taget på arbejde og posten kommer med dagens avis, vil jeg nyde at rode rundt i sektionerne og måske tage den af dem med mig. Inden jeg går, vil jeg lade morgenbordet stå, kyle teposen ned i vasken, træde ud af sutskoene midt på køkkengulvet, undlade at smide katten ud, lade alt lyset brænde og glemme at låse døren.
Så kan det være, de kommer i tanke om, hvorfor JEG VAR SÅ SATANS SUR, DA DE VAR TEENAGERE

| Svar

Nyeste kommentarer

11.03 | 11:48

❤️🙂

03.02 | 10:56

Vi har haft den godt tre år.

20.01 | 13:43

det er en fed hjemme side hvor lang tid har i haft den vh melissa

28.12 | 08:34

Glædlig jul og godt nytår til dig og John samt til din famiele